tisdag 21 oktober 2014

Nu är vi hemma...

Det bara regnade och regnade så då var det lika bra och ta sig hem och börja elda i pannan.
När vi varit borta har vi haft vårt nya jordvärmesystem på, det har fungerat bra så att inte Kassimirremirremurr behövt frysa.

Han var glad att vi kom hem, han är ingen kelsjuk katt, men han låg bredvid mej nästan hela natten. En sväng ut går han alltid på natten och när han kommer in igen då hörs det. Han skall väl berätta vad han sett därute.

 När vi var i Lübeck så åt våra middagsvänner stekt lever, Det satte igång mina smaklökar på lever. Har inte lagat det på många många år. När man jobbade på båten fick man ofta det till middag. När Lennart vägrar äta lever så blir det inte av.

Tänk vad glad jag blev när vi kom ombord på Rosella och dom serverade 'äkta sjömansmat lagat från grunden' gräddstuvad lever! Då passade jag på, ohh vad gott det var, fick 12 p av 10 möjliga. Kunde nästan tagit mej en tur idag också om dom haft det kvar.

Fast jag hade bestämt mej att det första jag längtade efter när jag kom hem var min 'Makaronilåda' och den gjorde jag idag. Då är det ingen mjäkig låda med lite köttfärs i. Nej det skall vara rökt skinka och mycket purjolök och ägg-ost stanning. Man har saknat lite ugnsmat när man inte har nån ugn i husbilen.


Inga kommentarer: