lördag 4 oktober 2014

Det rullar på...

När vi kom till Rostock snurrade vi runt där för Lennart skulle byta en gasbytta ett efter ett par olika bensinstationer som inte tog emot hans flaska sade jag stopp nu kör vi till vårt planerade övernattningsställe. Det blev ca 100 km till Güstrow, ett så rent och snyggt ställe utanför ett hotell.

Där sov vi bra inte några billjud som störde. på morgonen tog vi en promenad i en park och så fortsatte vi söderut. Det blev ca 250 km till en liten stad som heter Coswig Anhalt. Där parkerade vi vid Elbe strand. Så skulle vi gå upp och köpa bröd till oss men stötte på ett svensk par med med husvagn. Där blev vi pratandes och dom var på väg hem. Så vi fick många bra tips av dem.

Men allt var stängt för det vara Tysklands nationaldag så det lönade sig inte för att söka upp nåt bröd.
Men dom delade upp sin limpa åt oss. Sedan blev det middag tillsammans på restaurangen, där jag nu har kopplat upp mej och sitter och bloggar och klockan är kvart över 8 på morgonen nu. Vi somnar tidigt och vaknar tidigt så nog tar vi vara på dagarna.

Det blev kaffe i husvagnen också, så nu skall dom fortsätta till Lübeck och vi skall fortsätt söderut mot Münchens trakter, för att passera München tidigt i morgon, för där brukar det vara mycket trafik sade dom.

Nu skall jag packa ihop datorn och gå hem och se om morgonkaffet är klart, sedan blir det en promenad långs med Elbe innan vi kör vidare

Hej svejs...

1 kommentar:

Anonym sa...

Det är lite spännande med andra ord. Idag 5 okt. får vi gratulera på namnsdagen.trevlig fortsättning. B. G.