torsdag 9 oktober 2014

I kväll är jag trött...

Efter en hel dags firande.

Nu har vi tagit oss till ett ställe som heter Peschiera del Garda och ligger på den södra sidan längst ner vid Gardasjön. Vi körde 212 kilometer idag, och det har varit dimmigt och nu ikväll lite regn.

Så några bilder har jag inte tagit idag, det har varit platt och ointressant. Vägen har gått rakt fram som ett sträck och mellan kilometrarna så sade GPS- en 'korsa rondellen ta andra avfarten' minst 50 ggr.

Nu har det blivit mörkt, det blir som nån drar ner rullgardinen så vi håller oss i bilen ikväll. I morgon skall vi ta oss längs med den västra sidan av Gardasjön och besöka vackra platser som vi fått tips från husbilsklubben. Man googlar lite, om områden man är i, så får man tips av andra som dragit fram här.

Så i morgon hoppas jag att jag får ta lite vackra bilder. Men vi vet inte om vi får nån wi-fi i morgon. Det står inte att dom har det på den ställplatsen som vi programmerat in, men sånt har hänt förr och så har man fått det ändå.

Så har jag fått mina jäkla myggbett som varas och kliar så in förbenats, så nästa gång blir det allergitabletter när man skall södert och umgås med tysta små svarta myggor. Tack och lov för min arnikasalva annars skulle jag gå åt. Så när vi kommer in i Tyskland skall jag köpa mer av den.

Nu är klockan 8 på kvällen och vi sitter här och gäspar och väntar att klockan blir så mycket så vi kan gå och lägga oss. Man får inte ligga för länge heller då kan det bli liggsår att gnälla över. Får hoppas vi hinner med en cykeltur i morgon så jag har fått cyklat i Italien också. För sedan skall vi ta oss över Brennerpasset och det lär vara en pärs för dom som jag som har lätt för svindel...

Inga kommentarer: