måndag 13 oktober 2014

Hej, har ni längtat efter mej?

Jag har längtat efter er att få komma in på bloggen.

Tyskland och internet är inte lätt! I går när vi kom till vår ställplats så betalade Lennart för internet. Men! Den räckte inte fram, det stos hundratals bilar och husvagnar där. En stor viktig plats för vandrare, så Louise då tänkte vi på er! Har sparat broschyren och det fanns även en vallarbod...
för Svempa!

Lennart gnällde i morse så han fick tillbaka sin femma. Men duschrum och toaletter fanns det så man kunde gå vilse där inne, även badkar och så rent och snyggt som bara tyskar kan ha på sina toaletter.

Nu tänkte jag berätta lite om färden över Brennerpasset. Det var inte så farligt på Italienska sidan, vägarna var fina och breda och vipps var vi över gränsen till Österrike och där hade Lennart siktat in sig och tanka för priset sjönk bra. Vi tankade inte en enda gång i Italien.

Sedan skulle vi ner till Innsbruck och då frestade det på. Jag satt även på yttra sidan och det var djupt ner till grantopparna. Nu får ni se lite bilder men kameran kan inte göra rättvisa så vackert det var.
Stark bil har vi för jag var säker på att jag bromsat så mycket så durken tog skada och Lennart hörll nog på att få spader på mina oljud. Men ner kom vi.

Här nere är vi och där uppe går motorvägen.
 
 Undrar om det är bergsgetter dom varnar för?
 
Här är det djupt ner till grantopparna.
 
 
Här går motorvägen över Innsbruck, medans vi var ner till staden och kollade lite på en hoppbacke. sedan såg vi också Garmisch-Partenkirchens backe också.
 
Sussi, vi var även in till Mittenwald som du tipsade om, en så söt stad med god glass.

Nu är vi söder om Würzburg i Kitzingen. Vi står parkerade vid floden Main. I morgon tänkte vi ta oss till Koblenz och floderna Rhen och Mosel där vi även forsat fram med egen båt.
 
 



 
 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Oj vad fina vyer ni får se, här hemma är det fortfarande fin höst, men håller på bli kallare, så passa på och njut där ni är
Helena

Anonym sa...

Får man fråga var du bor? Min okända bloggvän.