fredag 11 september 2015

Nu har vi tagit paus för resten av dagen...


Nu harr vi ca 80 km till Dubrovnik. Dit tänker vi ta oss i morgon kanske stanna en extra dag, för att sedan vända hemåt. Nu har vi kört i elva dagar, nästan 2 veckor blir det bort, så får vi väl ta två veckor på oss hem då.


Hört att vägen mellan Split och Dubrovnik skall vara så vacker. Det ha stämt så här långt. Först från Split gick vägen nere vid vattnet, Palmer och vatten på ena sidan, så blommande bouganvillor som hängde från vackra hus på den andra sidan.


Så småningom började det bära av uppåt, men inte alls så tvära kurvor och så länge...


Vi var inte dom enda som stannade till och fotograferade här.


På någon av dom här hyllorna skall vi ta oss ner mot Makarska som vi nu befinner oss i.  Två km in till centrum där restaurangerna lär stå som spön i backen. Så månne jag inte hittar goda musslor till mej. Har sett massor med musselodlingar längs strandremsan.

Nu tycker jag att det inte behöver bli varmare! 26 grader här nu. Passligt att man ännu kan må bra, annars blir det bara äckligt och kvalmigt...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Oj va härliga äventyr ni får vara med om och så mycket ni får se, man blir ju sugen själv på att ha husbil, här hemma är det härlig sensommardag idag och vi får njuta av några sista sommardagar. Ha en fin hemresa, Kissen blir säkert glad att få hem er igen//Helena

mommo sa...

Tack Helena. Ja Kassimirremirremurr, är ju den som ger mig lite skuldkänslor att vara borta så länge. Men har en bra kattvakt som tittar till honom varje dag och plockar bort fästingar och tovor.