torsdag 3 september 2015

Neubrandenburg!


I morse tog vi Peter Pan till Rostock. Tycker det är lång tid att sitta på båten men men...Mannen skall promt åka den här vägen. Har nog planerat att nojsar jag mycket så kanske han går med på en annan väg hem.




Här ser ni kartan och vid N är ställplatsen.


Det var ett riktigt kacklande på fåglarna nere vid sjön, så jag skulle kolla vad dom höll på med. Där stod en kvinna i vattnet och matade dom. Medan mannen stod med en selfipinne och fotade. Dom märkte aldrig att jag tog kort på dem. När dom kom hem så såg vi att dom bor i bilen bredvid oss.


Så till sist en tråkig bild av ställplatsen. Alla ser likadana ut. Vi är ca 20 bilar här. Mest tyskar, en holländare och en belgare och så vi. Holländarn hade varit på Åland så han visste var vi kom ifrån. Man märker alltid att dom tittar två gånger  på registerskylten. Priset för i natt är 10€ så 1 € för dusch,  så får vi sätta i 50 cent för elen, 

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja nog skulle jag hellre åka landvägen och se mej omkring, än att sitta på långrandiga färjresor! Att han inte har fått nog? ;-)
Är det mycket sjögång på de där stora haven?
Alla ställplatser är ju inte så jäkla fina, men ofta ska man ju bara övernatta och iväg igen och då är det bra att de finns :-)

Mvh Åsa