fredag 26 januari 2018

Resan ner gick bra...


Fast vi blev 30 minuter sena för motvinden, ändå fick vi vänta 30 minuter på bussen som skulle plocka upp oss. Men det är ju Spanien.

Så fick vi broschyr från Apollo att det skulle vara ett infomöte en bit från vårt hotell. Vi gick dit och 6 stycken andra. Men ingen kom dit och stället det skulle vara på var stängt för ombyggnad.  När vi kom hem tillbaka ringde Lennart upp dem. Men dom bad inte om ursäkt eller nåt. Så ville vi boka till lördagen en bussresa till Lanzarote. Nä, det gick inte för den var inställt på grund av dåligt väder!

Så nu har vi bestämt oss att vi skippar Apollos tjänster, fast dom sade att dom är här för oss 24 timmar i dygnet. Nå, det finns andra som säljer bussturer som vi skall haka på nån dag.



Idag har vi vandrat runt i omgivningarna och här finns en lång promenad sträcka vid vattnet. Så det blir nog att ta morgonpromenaden fler gånger där.



Så kollade vi på när några flickor fick simma med ett sjölejon som gjorde konster.



Solstolarna gapade tomma vid playan. Men hemma på hotellet vid polen ligger det några valrossar och solar även några mindre sälar, men bruna vill dom bli...



Enorma palmer har dom här.



Det mest spännande idag var att vi åkte runt med minitåget och kollade lite.

I går fick vi tips om ett bra matställe av våra grannar och det var bra service och god mat.




Vi tog grillspett av oxfile och massor med tillbehör, orkade bara äta hälften. I kväll skall vi nog satsa på en kinesisk restaurang. Har kollat upp en som såg bra ut. Största och roligaste problemet är att välja matställe till kvällen.

Vädret är 20 grader och hård vind. Skall vara liknade i morgon. Men vi är ju vana med dåligt väder dit vi far, synd om dom andra som är här när vi är det!


Inga kommentarer: