söndag 24 september 2017

Vackra Moseldalen.



Som vi körde en stor del av igår. Vi har lite kvar av det vackra idag. För vi tog oss till Zell Camping. Före det stannade vi och handlade i ett samhälle och där stod det två svenska husbilar. Lennart gick och pratade med en av dem och fick ett bra tips att vi skulle ta vägen uppför berget. Så det gjorde vi i stället för att följa floden hela tiden. 

Vilken utsikt vi hade där uppe! Vinodlarna höll till och skördade sina druvor och vädret var helt underbart när dimman lättade på morgonen.



Så vid vår camping var vid floden, men dom bästa restaurangerna låg på andra sidan så det blev en promenad dit. Över en gångbro. För nu skulle vi äta första schnitzeln för denna resa. Den var så god som dom alltid är här i Tyskland.



Så kom det många passagerarbåtar och passerade här förbi. Tog många vackra bilder men Internet i Tyskland kan man inte räkna med. Campingarnas wifi kan man inte använda, då blir det bara tugg tugg på stället. Nu kopplar jag upp mej mot min telefon och då går det lite bättre men ändå är det inte full kapacitet. Så därför blir det bara få bilder idag.

Nu skall vi ta oss vidare genom Tyskland idag och passa på och köra dom häftiga backarna förbi Kassel. Lördag och söndag måste långtradarna stå stilla, så jag tror att det går det undan lite bättre. 

Kör man på motorvägar som är populära långtradarstråk är det så himla jobbigt. När dom skall hålla på att stöna och stånka förbi varandra. Kan ju ta tio minuter innan en bil har kommit om den andra.

Tror nog att långtradaryrket är kanske det vanligaste i världen....

Inga kommentarer: