fredag 8 september 2017

Och regnet det bara fortsätter...

Och skall så göra i flera dar, så det är bara att gilla läget. Har ju ingen nöd att sitta och blogga i bilen.



Idag har det rullat på lite bättre. Nu tog vi oss från Bremen till Meerssen ligger norr om Maastricht och till en camping som heter 't Geuldal och det blev en rolig händelse på denna gråa dag!

Vi hade ställt in GPS en och innan vi just var framme så kom det en bro emot oss som var för låg för oss. Så vi började backa på den smala vägen. Lennart undrade, ja, vad gör vi nu? Plötsligt kommer det en skåpbil och stannar vevar ner rutan och frågar om vi skall till Campingen? Följ mej sade han och tänkte fortsätta rakt fram. Lennart sade åt honom att vi kommer inte under, då svängde han och ledde oss en ganska stor omväg till Campingen. Det är en stor sådan också.

Har man GPS en på och kommer från vårt håll blir man visad dit, skulle vi kommit från ett annat håll hade vi kommit den vägen som vi sedan kom fram på. Så det gäller att hänga med på skyltarna när man är på mindre vägar.

Så hjälp får man när man blir vilsen i stora världen.

I dag rullade vi fram 380 km. I morgon är det bara 150 till Belgiska grottorna och regnar det så är det uppehåll i grottorna i alla fall.  Om vi slipper in  Grottorna. Dom heter Hans-Sur Lesse cave om ni vill googla.

Så till min lycka finns det en restaurang på 5 minuters promenad här...

Inga kommentarer: