torsdag 3 januari 2013

Sömnlös i Söderby...

Hur kan det bli så här?
Jag som alltid haft god sömn och oftast somnat bra och fort, utom när jag har kalla fötter. Fast när jag var ung så var det för varma fötter som störde sömnen.

Men nu ligger jag vaken hela nätterna tror jag, ibland kommer jag på mej att jag drömt nåt så då har jag väl slumrat en liten stund. Till och med Lennart märker av att jag inte kan sova dom få gånger han är hemma nuförtiden...

Försöker mej på att läsa så jag blir trött men så fort jag lagt ifrån mej boken och släckt lampan är jag klarvaken igen. Fasar för att det blir bara värre ju äldre man blir. (kan det bli värre ?)

Nu går vi i alla fall mot ljusare tider, för nu kan man ha lamporna släckta en stund på dagen och det känns ju bra. Kan ju bli problem där med sömnen för det lilla jag sover är ju på morgonen nu. Blir det att solen börjar titta in på morgonen så är det väl slut på den lilla luren med.

Inte blir man trött av att sitta i soffan och skida heller, önskar så att jag skulle kunna gå nån timmes promenad och få göra kroppen lite tröttare, men det sätter foten stopp för.
Önskar också att det skulle komma besked om en operationstid, har jag tur kanske det blir i mars för då har det gått tre månader sedan ortopeden lovade mej det.

Nu har jag knarrat av mej lite, kanske det känns bättre i morn.

Inga kommentarer: