tisdag 15 januari 2013

Någon intresserad av Allerstidningar?


Det smärtar mej att bunta ihop årgångar av Allers och slänga i soporna.
Men jag får väl be Lennart göra det till mej, har ju bara 2011 och 2012 års årgångar hemma än så länge...

Förr i världen, nu kommer gamla minnen fram igen!
 Det här var slutet på femtiotalet och början av sextiotalet. Då fick vi årgångar av Allerstidningen av en granntant, och vilken lycka det var.
I början läste man serierna och tittade på bilder. Men jag tror jag var runt tio år när mamma började läsa 'Barn 312' och hon hade inte så många att diskutera den med så hon berättade för mej och då började jag läsa den.
Efter det var jag fast i romanernas värld.

Vilka romaner man läste! Då hade man årgången hemma så det var bara att ta en ny tidning när den första tog slut. Så småningom ändrade det sig på den fronten och tidningarna tog slut av granntanten. Men då prenumererade min faster på Allers, så varje dag hon fick Allers cyklade jag dit, tog tidningen och läste romanerna och så cyklade jag hem igen. Ibland suckade hon att hon inte fick läsa den först, fast det hörde inte jag.

Kommer alltid att vara Allers trogen, det finns så mycket att läsa och även Lennart river ur korsordsbilagan och löser den.

Så är det någon som har lust och TID så finns det mycket att läsa men inget att lösa!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hejsan :-) Jag känner igen de du säger, jag tycker mycket om tidningar, köper och sen blir det ligands många baraför jag har svårt för att slänga dom. Jag har försökt som du att ge bort men många idag vill bara köpa nytt. Nu handarbetar jag mycket istället och fått tips om att i Allerstidningen nr 50/12 så ska det finnas, som jag sett så fin, mönster på en virkad ängel. Har du kanske den tidningen kvar? Omifall att så svara mej gärna på min e-post cinalove@msn.com. Vänlig hälsning Carina Friden