torsdag 17 maj 2012

Djur och natur...

Var är regnet! Väntar och väntar och inte kom det många droppar i natt heller.
Har planterat ut en massa blommor och hoppas det skulle bevattnas på naturlig väg.
Så här ser min lilla slänt ut just nu. Planterade en massa lökar i höstars men alla har inte börjat blomma än. Misstänker att nästa år kanske dom blir fler. Bara synd att gräset växer mest.

Så har jag lilla snea Neo här. För Casandra och Tommy ville låna skåpbilen för att fara över till Sverige. Ja det går väl bra sade jag. Får vi lämna Neo till dej också undrade hon? Han trivs så bra på landet. Och det går väl också bra förstås.

Fast mindre kul är det när min finkatt Kassimirremurr, kommer insläpandes med en råtta i morse, han tyckte väl han skulle visa hundarna att så här gör man med dem...

Så lägger han sig på bästaste mattan och börjar leka med den, tur att den var död i alla fall.
Det är väl det som är kruxet att ha kattlucka så dom kan komma och gå som dom vill.

Nu börjar det närma sig äggkläckning också. Lilla blåmesan har ett rysligt bestyr med äggerna. Ibland flyger hon ut och gör sina bestyr, men snabbt in igen. Hanen kommer med mat till henne. Så patent att se när hon borrar ner huvudet bland äggen och svänger på dem. För det måste också göras några gånger per dag.

Jag tippar att det kanske börjar hända nåt på söndag.

Och nu börjar det klarna upp och solen tittar fram så det får bli en skogspromenad med hundarna idag. Så är det en helgdag igen! Tycker det har varit mycket sånt på sista tiden, tur att dom tog bort annandag pingst annars skulle det vara ännu en helg nästa helg, nu får det räcka med en söndag då.
 Snart har vi midsommar och bara 6 månader till julafton...



1 kommentar:

Anonym sa...

Nåja så fort får det inte gå =0)