fredag 9 december 2011

Denna storm avklarad...

Fast det kanske inte var full storm men bra nära. Kände när jag gick efter posten att det var nästan fara för livet. En björk hade blåst av och som tur var lagt sid vid sidan om vägen. Massor med stora tallkvistar har också blåst av.
I morse vaknade jag att det small till, trodde först att ett träd gått av men sen förstod jag att det var en åskknall, för dom pratade på radion att det åskade på vissa ställen. Sedan kom strömavbrottet och då for jag till staden och köpte julklappar.
 Och så till det stora samtalsämnet här på Åland just nu. Det är det höga vattnståndet, som ställer till det för båtar och bryggor. Vår brygga har också slitit sig och ligger i vassen och guppar. Hoppas vindriktningen håller i sig annars driver den bort.
Så kan man säga att vi har verkligen strandtomt just nu. men vattnet har varit högre för då var hela piren under vatten.
Sedan lovade jag en bild när min amaryllis skulle blomma.
Har aldrig tidigare haft en så kort amaryllis


Plötsligt var det helg igen, hoppas ni får en trevlig helg. Min helg kommer att gå i skidskyttets tecken. Måste heja på Kajsa Mäkkäränen som kom två idag så det blir ryyyysligt spännade i morgon.


Inga kommentarer: