måndag 31 december 2007

Pust stånk stööön






Detta var vår förrätt



Hummer med röra av köttet blandades med créamefariche citronpeppar och dill



så till vår varmrätt...





Som var torsk på planka.



Annorlunda och mycket gott!




Efterrätten var 'Lemlands Glada Gubbar'
med grädde!
syns inte så bra men va tusan
sprakstickan syns...


Nu smäller det här utanför som det gjorde för 10 år sedan, vid midnatt.


Vad skall komma sedan man undrar?


Lemland är en rik kommun märker jag . Jag var till stallet kl 19.00 och kollade hästarna då small det som tusan redan. Sigge springer runt och tror han skall få stopp på smällandet. Han är väl slut klockan 24.00 när det skall börja???

6 kommentarer:

Anonym sa...

Gott Nytt 2008 !
Lemlands glada gubbar ???? vad är det ? Vi åt Sparrissoppa . Timjandoftande laxgryta med räkor o musslor . Chokladpudding med grädde o hallon sedan Kaffe o till slut Skummvin med skink o tomat bagett / Betty

Anonym sa...

Gott nytt år!
Vi åt samma förrätt i alla fall! Och vi var också hemma med raketrädd hund. vi åt också oxfile (vad ovanligt) med potatisgratäng som en hustru till en potatisbonde här nere sagt att man ska göra:man ska koka potatisen(skivad)och lök och kryddor i grädde först. Sedan i formen o in i ugnen. Lite mekande men det var gott.
/Anna

Anonym sa...

Du är en hejare på att spritsa märker jag. Men nu ska du se upp, för nu har även jag skickat in mitt aktie önskemål till aktie-ÅM bara för att tävla med dig!! INTE för något annat!/Anki

mommo sa...

Bra Anki! Nu blir det mera spännande när vi kan utmana varandra. Den som förlorar får väl bjuda på en fika på Bagarstugan?

Anonym sa...

Vad har du gjort i toastolen mommo eller är det moffa?

Anonym sa...

Vi lade dit Lemlands glada gubbar...