söndag 20 maj 2018

Nu närmar det sig slutet...


Efter Lübbenau tog vi upp längre norrut. Efter mycket om och men kom vi fram till en camping till slut. Vi hade ställt in en plats men när vi var nära var vägen avstängd och en jäkla lång omväg att komma dit. När vi var framme så hade dom stängt på grund av att vägen var avstängd.

Nåja vi sökte upp en Camping som dög åt oss, men inte mycket till internet hade dom. Dom är dåliga på det där tyskarna. Men det beror nog på att dom har sina eget internet och utlänningarna får väl klara sig själva. Lennart vill börja se serier som han släpar efter med.



Vacker snöbollsbuske hade dom och det blev en lång morgonpromenad. Vi har försökt hålla fast vid att ta minst en halvtimmes promenad varje morgon innan vi flyttar på oss. Och det känns faktiskt riktigt bra. Flåset har lagt sig. Frågan är bara hur vi skall fortsätta med det när vi kommer hem. Fast då står trädgårdsarbete först på tur. Och vedklyvning.

Efter Wittstock tog vi oss till Rostock och då vill Lennart alltid gå och äta lunch på IKEA där.



Då blev det kycklingköttbullar som smakade riktigt bra. Lite handlande på Bordershopen så drog vi mot Rügen men före stannade vi på en Naturcamp Putchen som vi även stod på i höstars.

Och jäklar vad dom har lyxiga toaletter och dusch där man bara gapade. Nybyggt för husbils och husvagnsturister. Fanns många tältcampare som fick hålla till i dom gamla byggnaderna.



Toalett utrymmen...



Duschen var bara och vifta med handen så kom det bra vatten direkt. Men än fick jag torka mig själv.


Så i går tog vi Sassnitz båten halv fyra till Trelleborg och kom fram klockan åtta. Så då stannande vi på en ställplats nere i hamnen där alla som far eller kommer står över natten.

I dag har vi tagit oss en bit upp och står på Hyltenas nattcamp. I morgon tänkte vi ta oss upp till Eskilstuna och träffa våra Donaukryssningskompisar På tisdag natt skall vi vara hemma till ett tomt hus utan Kassimirremirremurr.  Så då får man ta itu med gräsmattan i stället. Så lär väl regnat komma när vi skall starta upp utearbete då kommer regnet...



Inga kommentarer: