onsdag 9 maj 2018

Blev inte så mycket i Tecklenburg...


Vi tog oss dit och den ställplatsen vi fått tips om var inte mycket för världen. Efter det är så varmt +28 grader, så ville  komma åt nån ducsh, så vi sökte upp en camping och därifrån var det så branta backor upptill stan så det skulle inte mina knän pallat!

Så vi tog en timmes promenad på lite slätare mark och efter det var det skönt att få duscha.



Mycket blommor och grönt som man kan njuta av.



Även en speciell bänk hittade vi att vila oss i skuggan.

Så idag tänkte vi ta oss till Wuppertal men när jag läst lite recensioner från det stället och tågbanan dom har där skall man nog inte ta sig in med husbil. Dom har dom mesta och högsta trapporna i Tyskland så det avskräckte mej.

Lennart hade sett ut en Camping söder om Bonn men när vi kom dit var det inget insläpp före tre. Satt där och väntade i en halv timme och sedan blev Lennart förbannad för i hans papper stod det att vi skulle få rabatt med ACSI kortet. som skulle gälla till den 25 maj. Men nähä, kvinnan sade att det slutade funka i går. Så då tackade han för sig. Vi sökte upp en ny camping som låg 6 km bort och här står vi nu och ingen annan husbil finns här, bara några campare.

Så i morgon har vi ett nytt mål. Saarburg som ligger inte långt bort från Trier, nära Luxemburg och Moselfloden, så här skall vinprovning vara viktigt.

Vi får se hur det går, man vet aldrig...

Inga kommentarer: