lördag 1 februari 2014

En nostalgiafton...

Var jag på i torsdagskväll.

Då träffades vi några gamla arbetskamrater hemma hos Gunilla som jobbade som kallskänka på Birka och vi andra som var där var i servisen som det hette på den tiden.




Från vänster sitter Disa, Anki, Gunilla och Louise och jag stod bakom kamera.

Vi hade en trevlig kväll där vi åt Skagenröra på avocado, köttgrytan Marco Polo och så avslutade vi det hela med Prinsessans Moccaglass. Det var sån mat som vi serverade slutet av sjuttio och början på åttiotalet. Vi kan inte fatta att det är över 35 år sedan vi jobbade tillsammans. Vart har tiden tagit vägen? 
Nu blev det i alla fall bestämt att detta skall göras om. Jag hade med mig en massa gamla menyer från den tiden så att komponera ihop någon rätt till från den tiden blir inte svårt.

Så tänkte vi på dom arbetskamrater som gått bort och det blev många det! Så vi får vara tacksamma som hängt med så här långt. Så finns det många fler som är i livet och skulle kunna komma med på träffarna. Det här kärngänget får väl bjuda med någon som hemlig gäst nästa gång vi träffas. För det var Disa som var det denna gång. Vi andra fyra var ut och åt viltbord på hösten och då kläcktes den här iden...

och minnen hade vi många att prata om...

1 kommentar:

Petra sa...

JAG kan ju vara hemlig gäst nångång ;)
Minsann har jag oxå vikarierat med er o vikt många servetter!Skrattade så man hade ont i mungiporna efter en resa med er servitriser!