onsdag 13 mars 2013

Suck o stön o så en dubbelsuck på de...


 Nu har jag sett fram emot att när Lennart kommer hem och jag har skrivit in mej på hospitalet på torsdag, så skulle vi ta ett riktigt krafttag på vedbacken i helgen och få undan så mycket som möjligt före min operation på måndag.

Och vad säger han då? Jo, han måste in och jobba ett dygn från lördag till söndag!
För en som är sjuk. Det finns ju inte extra folk att ta in till hon däran Gracen.

Förr kunde dom ju hoppa lite mellan båtarna men nu måste alla ha sina uppkörningspapper klara på Grace för att få köra henne och det finns inte så många som har det.

Hon är en riktig mansslukerska. Jag vet nog om att jag är inte ensam om detta, det finns flera fruar som sitter ensamma medan gubbarna är på Grace.
Får väl vara glad och tacksam om han kan få vara hemma med hund o kattor när jag är på sjukhuset.
Frågade tidigare om han kunde ta lite vintersemester medan jag hoppar på kryckorna men det skulle inte gå. Nu har lagt in om semester i augusti men än har dom inte vikarier klara.

Ja, det blir många 'stilla veckor' framför mej. Undrar hur länge det tar innan jag kan få köra bil efter op. Det är ju gas o broms foten det gäller...

Fast viktigaste är att det blir gjort, så jag kan skutta fram sedan i sommar på glada fötter.


I går när det snöade kom mina tama rådjur i tripp trapp trull gående till matkärran. Och sedan hade jag ett riktigt skådespel med dem när dom hoppade och skuttade på åkern och dom såg riktigt lyckliga ut. Så snövädret bekymrade inte dem.

Bilden är taget genom mitt smutsiga fönster och så snöade det ute så därav den dåliga kvaliten.

Inga kommentarer: