tisdag 24 augusti 2010

Härligt väder!

Nu tycker jag det är riktigt mysigt ute när regnet vräker ner.

Och snart, snart skall jag få se Lennart dammsuga huset, det har jag inte sett tidigare, skall gå runt med en dammtrasa och dirigera honom var dom värsta dammfällorna finns.

I morse var jag in till kirurgiska avdelningen och skulle lämna prov ifall jag drabbats av resistenta bakterier. Dumma jag trodde det var ett blodprov det handlade om!!!
Men nä, där skulle det först påtas i näsan, sedan i halsen och det var inget kul, Dom andra två ställen var i dom nedre regionerna och det vill jag helst glömma...

Hör jag inget av dem så får jag fortsätta att leva fritt ute bland folk.
Hon kollade upp mitt knä och tyckte det såg rysligt fint ut. Hon var förvånad att det inte var så svullet. Så det kändes bra i alla fall.

I kväll kanske det är läge att tända ett ljus om vädret håller sig så här mulet....

5 kommentarer:

Mia sa...

Vi håller tummarna att du är negativ, alltså MRSA/VRE negativ! Annars verkar det ju positivt att allt ser bra ut! =)

catti sa...

ja akta dig för dem!!! Katja var i venezuela o blev MRSA positiv o får dras med det = total isolering när hon födde barn osv osv allt inplastat som är i hennes närhet när hon är på sjukhuset

mommo sa...

Nej fy vad hemskt! Så det är bara när man är på sjukhus som man hålls isolerad eller? Nu blev jag nervös...

CATTI sa...

ja det där får hon dras med hela livet, det blinkar en röd text på hennes uppgifter när hon kommer till sjukhuset. och går hon till tandläkare måste hon uppge att hon är mrsa positiv. Men nu har de sista proverna visat negativt men man behandlas ändå som positiv resten av livet !!!! när man en gång varit positiv.

cassie sa...

Jag har måsta tagit flera mrsa prover varje gång jag varit utomlands på praktik och kommit tillbaka hit, innan praktikerna här tex. Det är bara om du hamnar in på sjukhus och är positiv som du behöver vara isolerad annars traskar det omkring mrsa positiva personer överallt i vårt samhälle. Lika bra att du tog dom, rutin ;) Vi ses i veckan.