tisdag 19 april 2016

Inte så mycket sen sist...


Vi tog oss till den lilla pittoreska fiskebyn som vi läst om. Det var inte många fiskebåtar man såg där! Mest bara turister och restauranger och souvernierbutiker.



Här kunde man också få hästskjuts, så det var mest turister här. Men en bra parkering för många husbilar nära centrum och el fick vi också. Så här har dom satsat på husbilar. Alla lämnar nog några slantar efter sig. Det dom serverade på restaurangerna var musslor och åter musslor, även jag åt det!





Här är bron i morgonljuset som vi skall ta oss över till Le Havre. En enorm hög bro.


Här på väg över bron, vi körde faktiskt igenom det mörka molnet. Sedan skulle vi inte lyda GPS en utan följa vägskyltarna! Det gick på skit och vi hamnade mitt in mot centrum. Det chauffören sade under en lång stund går inte att skriva ut!. Jag hade i alla fall en karta i famnen och sade kör rakt vidare så kommer du till hamnen, så går det bara en väg bort därifrån och den bär norrut. Men han litar inte på mej alla gånger, så när han tappade kontrollen tyckte han inte det var roligt. Men faktiskt så redde jag ut det och när vi sedan kom fram var det knappt 10 kilometer fel vi kört efter GPS ens uträkningar. För den litar inte jag på. Ibland skall den ha in oss på småvägar som inte jag enligt min karta tycker är rätt.

Nåja vi kom vidare med livet i behåll och sökte upp ett köpcenter för jag har sagt att jag lämnar inte Frankrike innan jag får köpa franska klot till mej.

Så utanför staden Dieppe stannade vi och gick in på Intersport.



Här fick jag åt mej klot som jag fick måtta med handen att dom skulle sitt bra. Hemma går dom på ca 150 € Här kostade dom 68 €. Så jag köpte lite andra tillbehör också. I morgon har Lennart bestämt att han skall köpa till sig också. Och det blir i sista minuten för i morgon tar vi oss in i Belgien om det går bra.

Inga kommentarer: