lördag 16 april 2016

Inget blir som man tänkt...

På kvällarna sitter vi och planerar följande dag, vad vi skall se och var vi skall stanna för natten. Nu tänkte vi besöka ett slott som ligger en bit ut och som påminner om 'fångarna på fortet slott'
Men det gick inte! För där måste man boka i förväg. Vi försökte oss på att vänta till infon öppnade nere i hamnen och om det skulle finnas plats.


Men det fanns det inte och så gick allt på franska. När vi såg att det mest var nojsiga skolklasser som åkte dit så struntade vi i det. Här är bryggan som båten kom och hämtade och lämnade. Allt måste vara berett för tidvattnet.


Så här såg slottet ut från en broschyr. Det heter Chateau du Taureau. Tillika hade jag träningsvärk i benen efter den långa promenaden från igår.



Så tog vi oss till ett ställe vid kusten som heter Val Andre och till vår camping där höll jag på att få hjärtstopp, den där GPS- en visar oss lite svårare vägar ibland. Man skall nog inte följa honom till punkt och pricka. Man skall läsa skyltar också.


Här körde vi upp. För vi gick ner till stan på kvällen och jäklar vad det tog på mina knän och gå så brant nerför. När vi for i morse visade den en annan väg som var mycket bredare och bara små lutningar.


Försök stå rak sade jag till honom då höll på falla bakåt. Alla äldre hus här är alla uppmurade av stenar. Tänk vad stenar det har gått åt.



Så till sist en utsiktsbild från vår Camping.

Inga kommentarer: