fredag 30 januari 2015

Sista dagen...


 Nu gjorde vi sista repan i Berlin med att åka till Potsdamer Platz och se där muren hade stått. Som nu är bebyggd av bara höga stora hus.

Här hade muren gått.


Här åt andra hållet.




En bit därifrån hade dom ställt upp gamla delar av muren, så stod en kille i rysk uniform med ryska flaggan och poserade med alla turister. Jag fick ju inte Lennart att gå dit...

Så var vi och åt en Dönerkebab som är speciellt för Tyskland. Men sorry Mirke! Drakens kebab slår den här med hästlängder för mej. För det är ju så att det man lärt sig äta från början är nog godast och så är det väl för dej också. Men det var en jäkla kommers på stället, dom sålde pizzor för 3.50€ så dom hade nog att göra där.

Efter det tog vi bussen till flygfältet och flyget gick på utsatt tid, Men, det var det skakigaste flygfärd jag varit med om. Hjärtat var nog lite här och där ibland. För när vi steg upp och jag såg hur vingen fladdrade hit och dit så var det inget kul. Det blåste där om det berodde på det eller kaptenen det undrar jag. För när vi skulle ner på Arlanda var det ett jäkla vinglande igen.
 När vi for ner var det en kvinnlig pilot och hon körde så bra så även Lennart hade aldrig varit med om en mjukare landning påstod han. 
Så kvinnor kan!!!

Så var det övernattning hos kusin Benke igen och Eckerö hem och så blåste det igen som vanligt. Fast det gick bra. Men mindre bra var det när vi kom hem för då hade inte värmepumpen gått igång, nån ventil som hade låst sig. Vi hade bara 9 grader i huset och mötte en frusen Kassimirremirremurr.
 Bara att slänga igång lite brasor och så upp till Valbohallen och spela lite Boule och sedan hem och tända massor med ljus och varma flaskor i sängen. Så vi fick upp värmen till slut.

Så där har han något att jobba på att det ordnar sig tills nästa resa...

Inga kommentarer: