onsdag 28 januari 2015

Nu går det mot slutet av vistelsen...

Nu blir det ännu mer mat!
 
 
 Vi var till en Bayersk restaurang i går kväll. Maten var verkligen originell där. Lennart som inte kan satsa på nåt av den dyrare varianten, var nog inte nöjd med smaken. Det var en korv, tvåstora tjocka baconbitar och så lite gås! Vi måste fråga vad den gröna sörjan bestod av. Jag tyckte det liknade nåt som en ko idisslat många gånger och inte fått ner den. Men det var grönkål!!! Inget gott för även jag smakade på det.
 
 Jag som inte har några hämningar beställde av den dyrare varianten, det blev gott också! Det var som en biffstek med lök och en sås som var gjord av mörkt öl och så en variant av nudlar till det.
 
 Restaurangen låg i nedre våningen av ett stort o lyxigt köpcenter, där det fanns gott om vatten.
 
 Sedan tog vi oss hemåt mot en kvarterskrog vid vårt hotell där vi avslutade kvällen. Lennart med en Irish coffe som mest bestod av grädde.
 
Jag har avslutat alla kvällar med en Sambocca. Men nu får det vara slut med godsakerna.
 
Nu skall vi packa ihop och lämna hotellet och driva runt några timmar på staden. för kl.15.00 skall vi vara på flygfältet och kl.17.00 går planet till Arlanda.
 
Fast innan dess så skall jag äta en Dönerkebab som Mirke säger att är så gott.
 
I morgon är vi tillbaka till våra fastedagar, då får jag titta på mina matbilder i stället.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ni ser ut att ha haft en fin resa, fast Lennarts middag såg inte så frestande ut. Tänk vad mycket roligt ni hittar på hela tiden. Kul att få "följa med" på bloggen, //Helena

Anonym sa...

Tack för det Helena!