fredag 13 april 2012

Nu tuttar hon...

Varje kväll klockan 8 så kommer hon in och tar natt. Det är spännande att följa med, idag när det regnat hela dagen har det inte varit nån aktivitet i holken. Tidigare när det varit dåligt väder har det också varit lugnt. När det är soligt då är det full rulle med bäddningen.
Dom vill inte släpa in vått gräs eller mossa märker man. Googlat har jag och där står det att det är honan som sover i holken.

 Ikväll är August här och håller mej sällskap medans Petra jobbar extra på kirran i kväll. Sedan blir det lite byte för snart kommer Neo hit och skall var till söndag. Casandra och Tommy skall låna vår skåpbil för att fara och hämta grejer från Tommys lägenhet i Märsta. Hoppas Casandra klarar av att manövrera en så stor bil om man jämför med hennes lilla skrutt.

 Stekte gös med sås på champiniorner och purjolök till August och mej, han åt massor, till slut sade han 'nu är jag mätt det var smaskens det här'.  Den lilla gourmanden...

Snart skall jag sitta klistrad framför Lets Dance då kommer han knappast att tycka jag är så rolig och ingen tutt har vi heller för den glömde vi på dagiset. Men vi skall nog överleva...

Trevlig helg på Er, det är snart slut på fredagen igen!

Inga kommentarer: