lördag 25 april 2009

Ormet kruper...



Idag så måste jag gå ut och se vad Sigge skällde på, och vad ser jag, en orm som ligger på asfalten en bit från trappan!
Undra på att Sigge blev upprörd och vilken tur att han höll ett avstånd till ormen.

Han är såå klok den där hunden....

Nåja jag gick in efter kameran stängde in Sigge, tog kortet, sen tog jag en spade och vips så fanns det ingen levande orm på asfalten mera!

Ja ja jag vet att man inte skall döda ormar och det gör jag inte heller om dom håller sig ute i naturen men ligga och sola bredvid Sigge o Kasimir vill jag inte ha dem.

Tror nog att det var en snok men den hade sick sack ränder i det svarta så för att vara säker så fick den gå till ormarnas paradis.

Har även tagit första cykelturen idag. Cyklade ner till Betty o Sune. Tog en halvtimme dit och samma hem. Men oj vad jag fick upp flåset kändes riktigt skönt...

Hoppas nu att jag kan komma i gång med cyklandet. Men i morgon kommer jag inte att hinna för då skall man traggla sig ut på bedrövliga vägar till Eckerö och hämta hem Snurran och hennes klädförsäljning tillbaka till staden.

4 kommentarer:

Anonym sa...

vi har sökt på google och det ser ut som en huggorm.du har nog ett ormparadis, där dom legat på stenarna vid sjön helt ostörda i åratal o solat o FÖRÖKAT SIG!!det var nog inte sista ormen du huggit ihjäl i sommar..så se till att ha spaden vass, hehe!
BRA CYKLAT förresten!Gör du det där minst 3ggr/vecka så ska du se att de börjar hända saker med kroppen!!/petra

Anonym sa...

Vadå för saker? Skavsår i arslet och skrubbsår lite här o där efter nån vurpa!!!

Anonym sa...

Nellyhylda var och missa kommentaren på ormet. Kom under fisket.

Anonym sa...

Nu Petra har du fel - solklart fall av snok!

Zikzak är ju prickar och så har denna orm snokens kännbara fläck bakom huvudet.

Tina