söndag 6 augusti 2017

Så var det gjort...


När vi for från Geiranger i morse hade en kryssare kommit in. Oj vad bussar som stod där och många som vi mötte på den hisnande uppförsbacke vi gjorde för att komma därifrån. Som skulle köra runt passagerarna.



Här ligger den...



Så har vi klättrat lite högre...




Nu har vi kört upp längs bergväggen i 400 meter. Hisnande färd.


Så tar vi oss till Trollstigen. Början på den ligger dom här sötisarna i allsköns ro mitt på vägen.


Här står Lennart bredvid en plogpinne så man kan förstå att det kommer snö här...

Så körde vi nerför Trollstigen och den var hisnande. Vill ni se bättre bilder så googla i stället.

Efter det tog vi oss till Atlantveijen, som jag tyckte var en stor besvikelse. Två broar över två klippöar som man körde över på några minuter. Dom flesta stannade på turistfällan och tog en promenad runt berget ni kan se på en av bilderna. Måste bara säga att köra över Brändö hemma på Åland är mycket vackrare.





Här ser ni vägen man skall gå runt klippan, sedan var det inte mera. Fast vi hade fint väder inte en regndroppe. Nu har vi tagit oss till Tingvoll, en fin camping på första parkett.


Vi kunde även köpa thaimat med oss till bilen och den var god! Och tänk dom spelade fin musik på toaletterna, äntligen säger jag bara, tänk om fler kunde förstå detta...

Nu börjar vår hemfärd, vi tänker ta oss via Röros och så Funäsdalen och kanske vi tar oss upp till Carl Philip och Sofias bänk i Älvdalen. Där vi var i jul men kunde inte gå dit på grund av snön.




Inga kommentarer: