måndag 12 september 2016

Nu blir det inlägg utan bilder...

 För det är lite trög anslutning.

I fredags tog vi oss från Gardasjön över höga berg som jag dog några gånger i kurvorna och stupen. Att köra 30 km tog minst två timmar. Men vi kom fram,  till Rapallo som vi planerat. På kvällen tog vi bussen ner till hamnen och kollade båt turerna till följande dag.

Nu tog vi oss ut till Portofino, som planerat. Men nåt vi inte visste om var att Lennarts bror med fru skulle vandra in där vi var. Dom är  vandringsresa i Ligurien, det visste vi men inte att vi skulle träffas så passligt.  Kul med såna upplevelser, att se hur lite världen kan vara ibland.
Vi åkte samma båt tillbaka till Rapallo som dom.

Nu idag tog vi och styrde nosen mot Frankrike men så långt kom vi inte. Nu är vi en bit utanför Sanremo. Har nära till stranden och havet. 32 grader varmt så det var tur vi fick nära till duschen också Puh...

Vi körde i ca 50 km på betalvägar som bestod av tunnlar innan vi vek av längs med kusten. Vi blev bjudna över till våra bilgrannar i går kväll. Dom kom denna vägen ner, ett tyskt par. Så vi fick lite tips av dem hur vi skulle åka.

Han var som min vännina Monika, som är från Tyskland. Och ville bjuda på olika örtsnapsar, tur att dom var små. Blev en trevlig kväll.

Nu har vi varit till en affär och handla. Blev inte mycket, fanns inte det som vi ville ha, men vi överlevernog, för mannen skall bjuda ut mej ikväll...



Inga kommentarer: