söndag 3 februari 2013

Lever nog...

Det känns att man är vid liv idag efter en sen natt!

Hade hem mina ridkompisar på middag. Jag bjöd på egen gravad sikröra på mörkt bröd till förrätt. Så blev det min Torsk ala´ Hummer till varmrätt, och som avslutning friterad Camembert med hjortronsylt. Allt verkade falla väl på läppen.

Sedan introducerade vi den unga Sofie i melodifestivalens uttagningar. Så månne hon inte måste kika nästa lördag igen. Jag fick med mina favoriter till andra chansen i alla fall.  Och det är Cookies n Beans. Annars var det inte någon som jag kände kommer att vinna, men den kommer väl så småningom i dom andra deltävlingarna.

Efter det så gick kvällen i en rasande fart och ett tu tre var den halv fyra.
 Då masade vi oss i säng. Christina sov över för vi skulle skida tillsammans  nästa dag (läs idag). Vår skidning sker i soffan med sticksömmen. Så skulle vi nyktra till innan hon fick köra hem.

Nu är jag lite sur på datorn för jag får inte till det med foton här på bloggen. Det är nåt med inställningar och det får jag vänta med till tisdagen då min dataprogrammerare kommer hem på ett dygn innan han far vidare till Åbo och simulatorkurs...

Inga kommentarer: