lördag 16 april 2011

Jag lever och det känns...

Idag har det varit en tuff dag! Började dagen med att måla panel som skall vara på väggarna i gäststugan. Alltid skönt att ha det färdigt målat när dom sätts upp. Men många många fattas än men några varje dag så blir det färdigt till slut.
Sedan ut på vedbacken och som vi längtat att få börja med den. Lunch, kaffe varvade vi sågningen med.

Och ett tu tre så gick viken upp och då fick vi bråttom med båten. Vi hade så mycket is in till båthuset så Lennart och jag med en massa rep och traktorn som hjälp så drog vi fram båten till öppet vatten. Sedan kunde han kostatera att det var nåt vajsing med styrningen så där hamnar han på att skruva.
Så kom en granne och sade att gör er ingen brådska ut med näten för det är tjock is utanför viken.
han hade försökt ta sig ut men inte lyckas.
Så då gick jag upp och startade grillen för första gången i år och lagade en underbar god middag till oss. Grillat griskött med äppelsalsa och stekt potatis och en grekisk sallad till det. Och den inmundigades ute i solen.
Som avslutning blev det en timmes skogspromenad i ett underbart väder. Sigge försvann för oss en stund men sedan kom han springandes skitlycklig med ett rådjursben i munnen. Så det var en stackare som inte klarat vintern eller dött av ålderdom...
 Nu har jag satt mig ner och misstänker att det kommer att kännas i kroppen när jag skall stiga upp.
Men ack så skönt att få röra på sig...

1 kommentar:

pålle sa...

Fasen då,när det äntligen började det bli intressant! Vi får väl ta firrarna i år igen då Mommo !