söndag 16 maj 2010

Och vad skall jag nu göra?

Petra o jag hade planerat att vi skulle kryssa fram o åter på Eckerölinjen och hamstra inför hennes 40 års dag. Men så blev allt uppskjutet i sista stund för August mådde inte så bra.

Så där stod jag med finkläderna på och undrade vad jag skulle göra av dagen!

Det blev cykelrundan på 12,5 km och en visit in på kaffe till Sjösala. När jag kom hem och ätit min spartanska middag (Tacos) så tittade solen fram så fint så jag satte mig på altanen och stickade och det var så skönt att sitta ute o sticka och lyssna på alla dessa fåglar som har fullt upp nu.

Nu har jag satt igång och vattna dom stackars gräsfröna eftersom det inte kommer ner vatten på naturlig väg.

Ja, det var den dagen och jag målade även förrådsgolvet för andra gången så nu skall bara golvlisterna dit så är det klart. Sedan kan vi börja ta itu med inredningen av garaget.
Tänk att man börjar se slutet på husbygget...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!Lagat fisken med senap o dill.Jätte gott.Kommer att laga de många gånger.Häls.E.

mommo sa...

Kul att den passade era smaklökar...

pålle sa...

Och hur var receptet på det då? Annars tycker jag att det bæsta man kan æta fiskvæg ær nog "dina" torsk,lax ala´ hummer recept som Petra brukar bjuda på! Men dom børjar væl du trøttna på!?
Har du haft garnen i sjøn?
Det har varit lite dåligt med fisk efter fiskarn har mønstrat av din fiskebåt tror ja!

mommo sa...

Ja du Pålle det receptet skall jag hålla hemligt tills jag får laga det till er...På onsdag kommer en kutterförare hem så då skall dom i sjön. Har beställning på gädda till min bror!!! Deras katt äter bara gädda...