måndag 17 augusti 2015

Verkar rysligt lugnt och stilla på den här bloggen...


just nu!

Men snart kanske det blir andra bullar av. För när vi far på vår resa ner i Europa skall jag nog försöka hålla bloggen vid liv. Där vi får Wifi. I Tyskland brukar det vara lite knepigare. Men vi brukar söka upp ställplatser med Wifi. Fast bäst är om man är uppe tidigt när dom andra sover då brukar det finnas bättre med utrymme på det lilla nätet.

Nu till in fot och lite gnäll. Det har börjat kännas bra i foten, kan gå inomhus utan att det smärtar. Så jag tänkte att ta en promenad med stavarna. Det är ju 5 månader sedan sist.

Nå det gick väl ganska bra, mötte en som jag kunde gå om i alla fall!

Här skulle det varit en bild av en skogssnigel!

Men datorn och kameran vill inte samarbeta, får hoppas det är tillfälligt. Har ju två datorer som jag provat på men icke heller...

Så har jag bakat mina hälsobröd, som jag får kalla för tranbärsbröd, blev lite mycket bär i dem.

Här tänkte jag ha bilden av dem!


 Så var jag så flitig så jag lagade pannbiffar med lök och gräddsås, till dom hade jag kokt potatis, råriven morot, lingonsylt och saltgurka. Det blev så gott med lite gammeldags husmanskost efter all sommarmat man äter. Men av dem tänkte jag inte sätta in nån bild.

Efter det så måste vi ta en cykeltur, för att lätta samvetet efter maten. det blev en runda i byn på 7 km.
Då tänkte jag ha på GPS-en men inte ens den funkade idag.
Så med andra ord tekniken är inte med mej idag. Så nu skall jag ta mina böcker och hoppas jag kan bläddra i dem åtminstonde...

Inga kommentarer: