onsdag 15 april 2015

Nu är vi längst ner i Sverige...

Närmare bestämt Falsterbo!

I morse tog vi färjan från Rostock klockan 8.00. Men Lennart vaknade tidigt och körde till incheckningen redan halv sju, fast jag låg kvar i sängen. Så denna natt låg vi och sov med en massa brummande långtradare, men man vänjer sig. Bullrar dom och kör hela tiden så går det bra.

Nu skall vi fortsätta upp till Vänersborg i morgon, är våra planer än så länge. Har bestämt att vi skall inte stressa hem, fast jag längtar efter katten!

Här kommer några bilder från dom senaste dagarna.

I bland hamnade man på lite smalare vägar. Kan inte förstå hur dom vill köra på kullerstenbelagda vägar! Hela bilen skakar och vibrerar och dom man mötte hade god fart ändå. Måste vara åtgång på bilar i Tyskland.

Här mötte vi motorcyklar och det var inte några, det var massor! I över två kilometer så kom dom hur många som helst. Undrar hur dom gjorde när det blev rött ljus för att kunna hålla sig samlade?

Här tänkte vi få några fripassagerare, helt orädda, ångrar mej att jag inte bjöd på några brödsmulor dom hade säkert ätit ur handen.



Nu står vi vid stranden i Falsterbo och har Öresundsbron i blickfånget. Så har det vadat ut tre killar rätt ut i vattnet och kastat med sina spön i frisk vind som råder här nu. Men är man intresserad att stå till midjan i vattnet i minst två timmar så är det väl kul. Såg i alla fall att dom hade en lång stor fisk med sig hem.
Det var långt att zooma in honom därav den dåliga skärpan. Men ni ser hur det blåser.


Inga kommentarer: