torsdag 29 mars 2012

Vårsysslor...

Ja nu kom Lennart hem på ledigt och vi sjösatte båten bums!
Och så ut med nätet, i morse var det friska vindar när vi tog upp, så man var lite rädd att det skulle mest vara en massa hötter, men icke sa Nicke.

Vi fick 7 sikar  6 gösar och många strömmingar och norsar, 4 abborrar men dom kändes så tunna och ett jäkla jobb med dem så dom fick simma vidare och växa till sig.

Så nu skall Midgårds kattor få sej ett skrovmål på fisk, det är dom inte bortskämda med. För ikväll är det dags för en ridlektion.

Idag har vi också tuktat ett äppelträd och så har vi satt upp den sista skrakholken.
Min lilla blåmes är ofta och oftare inne i holken och flaxar på där inne som han skulle mäta upp utrymmet. Han sitter också i hålet och sjunger, tror han håller på lockar till sej en hona, misstänker att sedan när han fått tag i en så är det väl hon som får börja bädda...

På tal om bädda så är mina sängar jämt obäddade för alltid är det nån katt som sover där hela dagen.
Kasimir har börjat sova med mej, det gjorde han aldrig tidigare. Jag tror han mår bra nu när han blev klippt som en lejonkung.

Sigge och han är så såta vänner, tidigare höll Sigge på sin intrigitet  (skrivs det så månne?) Och släppte ingen nära sig men jag måste få visa hur gullit dom sov i går morse.
Och i morgon är det fredag igen! Trevlig helg på Er...

Inga kommentarer: