torsdag 19 januari 2012

Här hittade jag spåret...

Var till skogen för att söka spår så fanns dom här hemma vid. Stora tassar som tassat runt här nere vid sjön och gräft i snön och bökat på. Nu undrar jag är det varg, lodjur eller bara en räv som har varit framme?

Skulle ner och kolla på isen när jag hittade spåren och dom fortsatte ut på isen, jag skulle inte våga mej ut men vet att några personer gått över viken men jag tror dom inte riktigt förstår hur farliga isarna kan vara, jag fick lära mig på det hårdaste sättet när jag plumsa ner mig för några år sedan.
Och så håller jag på med röjningsarbetet av gamla huset. Nu bärs det ut mer än in i alla fall. Om det är någon som inte har så mycket prydnadsaker så är det bara att hämta. Här ser i några som är på väg till soporna.

I kväll är det riktigt spännande för nu startar vi upp vinterns ridning, känns nästan som första gången. Det var i november som vi slutade så det har varit en paus på nästan två månader. Tur att jag var och sprattlade i vattnet igår och mjukade upp lite muskler.
Hoppla...

8 kommentarer:

Anonym sa...

Pax för hästen/åsnan med vagn sparar på sånt / Pia

Anonym sa...

Okey, då är den din. Det är en häst!

Nellyhulda sa...

Den här länken har jag fått av Jörgen Eriksson för att kolla spår, försökte titta efter men inte vet jag....
http://www.de5stora.com/

Anonym sa...

Jag har forskat lite och kommit fram till att det är räven som varit framme. Hoppas han inte hade nån skabb att överföra på Sigge gullplutt...

Anonym sa...

Ja, fy för rävskabb har haft på alla , o de vill inte ge med sej...
Marg.

Anonym sa...

du ska inte kasta just nu är det ju så populärt att sälja . facebook har ju en sida ålands köp o sälj, det är lite tidskrävande att sälja där för man måste bevakao kolla men lite skojigt är det att kolla om folk vill buda

catti sa...

det var inte meningen att jag skulle vara anonym det var catti som skrev:):) om säljsidan

Anonym sa...

Ja Cattis det orkar jag inte med eller orkar och orkar, inget intresse. Springer heller aldrig på loppisar. Aldrig varit in på Bettans eller Tjäna, kanske den enda på Åland???