fredag 18 mars 2011

På kryss...

Lennart kom med ut på kryss med mej och luftade av mej. Vi hade en mycket trevlig kryssning så nästa vinter gör jag om den ifall jag inte kommer på lite längre resor förstås.

Fick stor omgång med träning av min kropp, för vi började på förmiddagen att gå runt på joggingdäcket högst upp på båten med en fantastisk utsikt av Mariehamn.
Sedan tog vi trapporna så ofta vi kunde för det har jag inte tränat med mitt knä eftersom vi inte har trappor här hemma. Så idag har jag träningsvärk i vaderna.
Så åt vi gott men ändå inte för mycket och kvällen slutade med mycket dans och det har jag inte gjort på flera år. Vi var med och löste musikfrågesport och en vanlig frågesport men vinsterna uteblev...

När vi kom iland så hämtade jag upp Casandras hundvalpen  'Neo' och hade den här hos mej, och upptäckte att här måste det nog tränas på inkallning för han älskar att springa här på gården, i stan måste han hållas kopplad och det är inte lika roligt. Här runt oss finns det så många intressanta kulor som ligger runt skottkärran där rådjuren äter och en valp verkar inte känna skillnad på matkulor och rådjursskit.
När jag tog lite hundgodis i fickan ja, då höll han sig nära mig i allafall... Så här skall tränas!

På kvällen var jag på min ridlektion fast jag hade ont i alla muskler men det gick nog bra ändå, så nu är det bara att pina kroppen ännu mer så den inte stelnar bort.
      
                                             Kolla här jag nästan joggar!

1 kommentar:

Anonym sa...

Du har ju tur som kommer ut o får se nåt annat jag åker mellan Sund o M:hamn blääh.