onsdag 1 januari 2020

Nytt År nya äventyr väntar...



Gott Nytt År på Er! 

Detta var våra nyårsgäster. Stella den svarta med fezen, hon har nu åkt hem till sin reservhusse Arvid. Medan den glada Märtha stannar här i två veckor till. När deras matte och husse sitter och slöar och njuter i hettan på Koh Lanta.

Jag har kommit så långt att jag vägrar se efter båda hundarna. Märtha är den lugnaste och så är hon snäll med Ville. Står bara och tittar på Ville och dom har även en gång tidigare legat tillsammans i soffan, Nu väntar jag på att det skall hända igen.

Medan Stella som är yngre är vildare och jagar gärna kattor om hon kan. Stella såg jag bara efter bara på nyårsnatten så Arvid kunde fara ut och roa sig och hon inte behövde vara ensam med smällandet. Fast båda hundarna bryr sig inte om att det smäller.

Nu får vi hoppas att detta år får gå i friskhetens tecken. nu sitter mannen och bokar in en resa till Lanzarote i mars så vi har något att längta efter i vinter. När sedan våren kommer så skall det bli roligt att ta fram husbilen igen och se vart den tar oss då.


1 kommentar:

Libra sa...

Vilka söta små gäster. =)
Lanzarote låter som ett härligt resmål.
Kram Carina