lördag 28 oktober 2017

I Sundsvall idag...


Det blev ett flängande över havet. Och hård vind var det på onsdagen, upp till 19 m/ sek. när vi tog oss till Rimbo och tävla i Boule, vi var två lag. Mitt lag gick det sämre för för vi kom näst sist på nittonde plats. För Lennarts lag gick det bättre, dom kom på fjärde plats. Då var det lite av eliten i Roslagen vi tävlade mot.



Här är det Torsten, Lennart tävlingsledaren och så Carita som det gick bra för.




Fina inomhushallar hade dom. Det är drömmen att få nåt liknande på Åland. Ute blåste det småspik och inne hade vi det hur bra som helst. Så på kvällen gungade vi oss hem igen.

För att sedan stiga upp på torsdagen och plocka i husbilen, så tog vi Eckerölinjen till Grisslehamn. Så fortsatte vi mot Söderhamn. Där tog vi oss till Stugsund och en ställplats på kajen där. Vi var ganska ensamma där. Fast det finns plats för 24 bilar med tillgång till el. Nybyggt fin servicehus fanns det också.


På fredagsmorgon tog vi oss en promenad på ca 200 meter upp till Lennarts barndomshem och kollade runt där.



I dettta stora hus bodde hans farmor på övre våningen och hyrde ut nedre plan.



Här i gårdshuset bodde Lennart och hans pappa fungerade som gårdskarl. Hans föräldrar flyttade därifrån nån gång på början av 1980 talet. Fast huset rivdes nån gång i början av 2000 talet och byggdes upp lika för det var K märkt. Blev en liten nostalgitripp!


Så tog vi oss till Hudiksvall och kollade runt där, vackert i hamnen var det och där stannade vi för lunch.


Där åt jag gott och mycket så jag är mätt än. Fick beställa extra starkt till mej, och gott blev det...

Nu är vi uppe i Sundsvall hos Lennarts bror och väntar på att kalaset skall börja...

Skål!

Inga kommentarer: