tisdag 4 juni 2013

Hemma igen!

Då har vi varit upp till stugan och gjort något som inte blivit gjort på minst 40 år!

Rensat ur bodarna. Den första boden gick det bra för honom att gå med på för där skall vi inreda ett tvättrum. Börjar bli så mycket folk runt knutarna så det börjar bli svårt att hålla sig ren. Vi passar annars på att duscha när man är i land och handlar, men man vill inte fara iland så ofta när man kommit ut.

I den har vi nog röjt lite nån gång för att få rum med ännu mer grejer, men nu...
 Nu blev den nästan tom. Nu skall det bara ett nytt golv, tak och väggar och så tvättställ och ett dusch utrymme där så är den klar.
 Bod nummer två ville han inte först befatta sig med. Men till slut fick vi den tömd också och där fanns det grejer! Vi for upp med ett lass och fyllde bilen. Som vi sedan på måndagen tömde på en sopstation som heter Långtå!
 Han fick behålla lite antika grejer kvar där som kanske är bra att ha. Hittade två fina Zinkbyttor som jag tog hem och skall ha blommor i. Men alla hundra gamla målfärgspytsar fick åka iväg.
Här ligger en skrothög och väntar på oss till nästa gång. Hoppas några vandrarhemsgäster hittar nåt att plocka bort så den skulle minska för oss...
Kanske det gamla sågbladet eller tvättbrädan eller kanske nån behöver en pottställning för barn i dom läckra färgerna grönt och orange?

Inga kommentarer: