torsdag 30 juni 2011

Lite dåligt med bloggande...

men det är ju sommar och jag har fullt upp med både hundar och ungar varvat med lite vin.
Och i kväll så var det ridlektion på agendan och på måndag skall det ridas igen för att sedan göra uppehåll till slutet av augusti.

Trodde vi skulle få båten på vattnet i dag men kranbilen hann inte med men lovade komma imorgon istället. Så nu får vi hoppas att det går vägen för nu är jag sugen på att fara ut med båten och leka turist och sitta och glassa  i någon hamn.

Så har jag Neo här nu några dagar för Casandra vakar och då behöver hon sova på dagarna sedan far hon till Svedala några dagar och förlustar sig.
Även lilla Gusse har varit här idag och skall hit till 'mommoklubben' i morgon också. Den stackarn har svinkoppor och det skär som knivar i mej när jag ser hans utslag. Nu börjar han bli så stor så han vill inte sova på dagarna men ändå orkar han inte hålla sig helt vaken så här kommer en bild av en slagen hjälte som också 'råkade' bajsa i byxorna idag. Fast kisseriet skötte han med bravur. Han blev torr när han var i Amerika. Allt är så stort over there så även Gusse blev stor där!

Inga kommentarer: