söndag 3 april 2022

Nu närmar det sig...

 för vår resa som startar i morgon på dagen med Eckerölinjen. Sedan via Uppsala och antagligen Biltema och på kvällen till kusin Benke utanför Strängnäs där vi tänkte ta natt.

För att därifrån ta oss till Lennarts kusin Erik i Oskarshamn och våldgästa dem. På onsdag ner till Ystad där båten går sedan på torsdag. Om allt klaffar.

Det är det där om, vädret lovar dom bara blött och kallt. Så lyser det en varningslampa i bilen som Lennart har läst och läst och pratat med folk om. Han har en apparat så han kan få den och slockna men bara för en liten stund. Vi hoppas att det kan vara nån kondens i ett partikelfilter, som vi klarar av och ta oss till Rostock. För där har han hittat en verkstad som arbetar med husbilar och tyskarna måste nog kunna detta, så många husbilar det finns där. Det är vår plan så långt...


Igår var det fest för mitt barnbarn nr tre i ordningen Jesper som blev 30 år!



Köpte ett riktigt snyggt läderförkläde som han kan ha när han skall grilla i sommar.


Här är födelsebarnet Jesper med sin lillebror Arvid.



Så en bild av mina snygga döttrar Pernilla och Petra.



Nu har mitt 43 åriga Penningträd eller Crassula gett upp. Den hade börjat ruttna inne i stammen. Finns inget botemedel för det.


Så nu är den nerkapad och utburen, var lite sorligt, fick den som skott när vi flyttade in i vårt första hus januari 1979. Men återväxten är betryggad...



Som ni ser här, och så har jag 4 stycken mindre till på ett annat ställe.

Nu säger jag hej så länge, hoppas få tid att blogga i husbilen så ni vet vad som händer med oss. Kanske vi är hemma fortare än vi tänkt oss. Men det får tiden utvisa.


Inga kommentarer: