måndag 28 juni 2021

Livet återvänder...

 

Nu idag är det två veckor sedan op. Nu har jag slutat med min morfinkur för det värker inte eller tar ont, fast man måste vara försiktig i rörelserna och inte tro man blivit ung på nytt.

Så skönt att slippa smärtan att gå, resa sig upp, svänga på sig i sängen är borta, knappt så man inte fattar det.

Men inte får man vara helt plåglös för nu är den för bannade sommaren här med dom där giftiga myggdjävlarna. Så den först blåsan har dykt upp på foten.



Igår kväll blev den dubbelt så stor så det stramade som faen. Så Lennart punkterade den åt mig, själv får jag inte böja mig så mycket än. Ändå äter jag en allergitablett varje kväll, det enda positiva med den är att jag slapp klådan.



Nu är midsommarhelgen förbi och jag fick ha det så bekvämt man bara kan ha det. Vi packade in oss i husbilen och drog till Föglö och firade midsommaraftonen där med att jag fick sätta mig till dukat bord med hur mycket gott som helst, synd att matlusten inte var på topp.



En litet annorlunda midsommarstång var vi och tittade på när den restes klockan ett på dagen, så fick man även lyssna till ett mumlande av Ålänningens sång, när folk stod i grupper och sjöng den, så alla var inte på samma versrad ibland. Det blir ju så när det inte finns nån riktig sångledare som bestämmer. men midsommar blev det och ett skönt midsommar regn kom det på natten på husbilstaket. När vi kom hem följande dag hade det inte kommit en droppe regn här hemma.

Inga kommentarer: