måndag 7 juni 2021

En vecka kvar...

 Nu håller jag på räknar ner till operationen.

Nu är alla undersökningar klara, bara ett blodprov nån dag före och så måste jag ta covid 19 test 48 timmar innan, sedan är det bara att tvätta upp sig ordentligt på söndag kväll och måndag morgon och fara in.

Troligtvis om allt går bra får jag fara hem på onsdag eftermiddag.



Boule försöker jag spela ändå, det går någorlunda om jag tar en morfintablett före, så håller den två timmarna som behövs. Nu i söndags var det 26 grader, lite för varmt för oss gamlingar men vi kämpar på. I morgon tisdag skall vi ha vår årliga klubbkamp, trodde jag skulle kunna sitta och skriva ner resultaten men så måste jag ställa upp för en annan sjukling, det är bara att bita ihop, får ju vila nästa vecka.



Blåmesungarna 11 stycken har på tok för varmt i morgonsolen, holken är mot öster, dom får lite svalare på eftermiddagen. Lite dålig bild men svårt att få nåt bra foto av en flimrande tvskärm.



Här uppe har jag en holk, som vi rengjorde i våras. Tydligen passar den inte i år för jag har sett båda talgoxe och svartvit flugsnappare har ratat den. Under ser ni en knöl sticker fram, där passar det för talgoxen.



För nu har dom fullt upp med att mata ungarna, tur att det inte regnar så mycket, annars kan det bli risk för drunkningsolyckor. Som det verkar på väderleksförhållanden nu så skall solen skina ett bra tag. säkert blir det skitväder till midsommar...



Nu i detta vackra väder har mina krassulor och några andra inneblommor fått komma ut och lufta sig över sommaren. Måste vara lättvattnat nu ett tag när mannen skall vattna dom. Fodrar vatten alla dagar nu.. 

Idag hade jag tänkt klippa gräset, men mannen hann bara in till staden så stannade klipparn och vägrar starta igen. Hoppas han kan få igång den innan han skall på sitt äldrerådsmöte idag. Det är ett skruvande hela tiden, ändå köpte jag denna ny för att den skall funka för mej. Fast det är ju 7 år sedan...



Inga kommentarer: