söndag 20 juni 2021

Jag lever men är så in i döden trött..

 

Har inte haft ork att skriva nåt i bloggen, få se om jag kan hålla ögonen öppna tills jag skrivit färdigt.



Dagen efter låg jag som en tjock metmask och kom varken fram eller tillbaka i sängen. Försökte förklara för sköterskorna att min axel är helt slut och då hade jag svårt att ta mej upp. Men nähä det skulle jag klara själv sade dom. Sista dagen fattade dom, men det var så dags då. Har man en frisk axel kan man stödja på på den när man skulle ta sig upp, men det kunde inte jag. Nå, nu är jag hemma och mannen vet hur han skall hjälpa till. Annars gick väl operationen bra.

 Fast jag nötte upp två narkosläkare sade dom åt mig sedan jag vaknat till. Den första fick inte in sprutan i ryggen så han måste be om hjälp. Tyckte det var lite konstigt att jag sov när jag skulle bedövas. Men dom lät mej sova under den tiden. Men jag vaknade upp när jag skulle in och göras i ordning på operationssalen. sedan vaknade jag vid 12 tiden på uppvaket.


Nu kommer ingen vacker bild så är ni känsliga så blunda och scrolla ner!!!



Så här såg det ut dag två! Förbandet måste bytas för det blödde lite extra mycket.



Men nu är jag hemma och skall försöka håll mej i form.


Under mina sömniga dagar har mannen ordnat en större bil till oss. Det var lite svårt att ta sig in och ut ur den förra bilen med mina leder, så äntligen kommer jag att få köra en fransman.



En Cirtoen C3 aircross. Men det tar lite tid innan jag kan börja köra den och nytt för mej är det att den har automatväxel. Mannen tyckte jag var så dålig på att växla, så han tyckte jag behöver en sådan här nu. Men nu får vi hålla oss nöjda med den här. När jag skulle hem från sjukhuset hämtade han mej med husbilen. Där var det bara två tappsteg som skulle klaras av.


Nu väntar jag bara på den dagen när jag vaknar pigg och glad och orkar vara uppe mer. Fast jag minns från knäoperationen så sov jag också så det är nog morfintabletterna som gör mej trött. Nästa vecka skall jag börja dra ner på dem.


Inga kommentarer: