torsdag 9 mars 2017

I väntans tider...


Snart kan vi ta ut husbilen Leona och börja rusta i ordning henne. För om ca en månad styr vi kosan mot Kroatien. Senast vi var där  var 2015 som denna bild kommer från.






Nu planerar vi rutten för fullt och vad vi skall se och uppleva under resan dit och hem. Vi följer ju en hel del bloggar och så är vi med i fb i en grupp som heter. 'Vi som skall till Kroatien' Där får man många bra tips om ställen man skall besöka och campingar.

Nu är det så att dom flesta som bilar ner är barnfamiljer och dom vill ju ligga stilla på campingar och sola o bada. Men sådana behov har inte vi, så därför passar det oss bra att fara nu på våren när det inte är så trångt därnere.


Här några öar vi såg från fastlandet förra gången. Denna gång tänkte vi ta oss ut till Cres, Krk, och Pag. Det går färjor att ta sig ut till dem. Det är några av våra planer, fast det kan nog ändra sig under resans gång...

Så väntar jag på att Vilden skall gå i fällan.


Nu har jag fått hem från 'katthjälpen' en mårdhundsfälla som vi skall fånga honom i. Hade mat i den men den var inte gillrad natten till onsdagen. Då var han in och åt upp maten där. Hade kastreringstid i morse kl 08.00. Som vanligt när det gäller kom han inte denna natt dit. Så nu är nästa tid måndag morgon. Så ett nytt försök på söndag. Fortsätter sätta ut maten i fällan så han blir bekväm med att gå in i den och äta.

Svårt också denna frasstid att få honom hit alla dagar för han har väl långa besök han skall hinna med nu. Fast snart om det går enligt våra planer så skall han inte behöva ströva runt så långt. Men denna katt har nog aldrig blivit klappad av en människohand, så otroligt skygg är han.

Så håll nu tummar och tår att vi får fast honom på söndag kväll/natt.


Inga kommentarer: