lördag 5 november 2016

Börjar bli dags att skriva nåt...


Så ni vet att jag lever.

Men det händer inte så mycket här hemma nu. Vi spelar boule två ggr i veckan, är vädret bra så fiskar vi. Har fått tre laxöringar, dom går ju till så här på höstkanten. Flera sikar och några gösar. 

Nu har det lagt is på viken så vi väntar tills den dragit sig tillbaka. då skall vi nog passa på igen.

Kan ju berätta om Pålle, mågen min som bröt benet på fiskebåten för två veckor sedan en lördagkväll. När han skulle gå nerför den branta lejdaren på båten och steg fel.  Det tog 4,5 timmar innan dom kom till Gävle och ambulansen hämtade honom och han fick smärtlindring. Så upp till Gävle sjukhus och röntgas, där såg dom att han hade tre frakturer i vristen. men dom ville inte göra nåt så dom skickade hem han till Åland.

När han kom dit så hade benet svullnat upp så mycket så en operation var inte möjlig. Så då fick han ligga där i fyra dar med foten i högläge och höra varje morgon, tyvärr inte idag vi får se i morgon. Men till slut blev det operation på fredagen.




Här ligger han ganska hjälplös. Men nu är han hemma och tar sig fram i rullstol. Tips från mej. Mycket enklare än att hoppa runt på kryckor. Hade ju lite erfarenhet!

Så Lennart och Pålles kompanjon Leonard från Danmark var sedan och täckte över hans båt och gjorde allt klar för vintern. Som han hade planerat att göra när han skulle hem. Men allt ordnar sig.


Så till sist en liten fiskebild.


Detta var allt för denna gång, hoppas jag återkommer snart igen...

Inga kommentarer: