måndag 29 februari 2016

Nu är jag hemma igen...


Vi har varit på Teneriffa och firat Pålles 50 årsdag. Fast det blev ett firande hela veckan.


Här är en liten del av vårt hotell Vi bodde här på andra våningen, vi hade inte sol på vår balkong , det var jag nöjd med. För vi var ju ute på dagarna och då fick man sol tillräckligt. Petra o Pålle hade det desto soligare och utsikt över poolområdet. Är det nån av mina läsare som varit där kan jag berätta att hotellet hette Parque Santiago III. Jäkligt fint område!


Här testar Ralph och Lennart på vattnet vid stranden. Inte mer än det gjorde mannen och jag, alla andra badade ordentligt. Vi är lite badkrukor. Fast vi for runt och såg lite mer av ön istället.
Andra dagen var vi på Stora öturen och det tog hela dagen. Så när vi kom hem vart det full fart till en restaurang som hette 'Göta Kanal'  Där vi åt lite svensk mat som Skagen och Plankstek, fast det var ju inte riktigt som hemma.


 På öturen var det ett måste att titta på ett av världens äldsta träd. Kallas Drakblodsträd.



Tredje dagen var vi på en delfinsafari. Här badar August från båten. Vi såg massor med delfiner. Men jag låg lite lågt då, för när vi skulle på båten snubblade jag över en pållare och pang ner med näsan och munnen i asfalten. Det tog ju lite ont kan jag säga. Trodde först jag krossat näsan och slagit ut tänderna. Men tur i oturen gjorde jag inte det, och inte bröt jag nåt heller. Men hade det smärtsamt några dagar där jag knappt kunde äta nåt. Drickat måste jag inta i sugrör. Kommer nog att få ärr för livet efter det fallet. Ändå är jag så noga när jag går att jag alltid kollar var jag sätter fötterna. Men nu gick vi alla på rad och jag tittade upp på båten vi skulle med och då var pållaren där!!!



Nu fortsätter jag med vår resa imorgon...

Inga kommentarer: