lördag 18 juli 2015

I går kväll skulle min fot testas...


För jag måste börja få igång den, kan ju inte bara cykla hela tiden.

Så vi tog bussen in till stan. Hundra år sedan man åkte buss här på kobben. Så där var första kilometern avverkad till busshållsplatsen. Sedan blev det väl en km till ner till sjöfartskvarteren. Där intog vi ett plåtbröd till middag. Bra musik hade dom där också, mycket swing och swingdans och gladjazz på slutet innan vi gick följande km till Ångbåtsbryggan.

Nu är det så att man ser inte så mycket av dom äldre barnbarnen så man måste söka upp deras vattenhål för att få syn på någon av dem. Denna kväll hade vi tur att få träffa Jesper som var i sällskap där med Mette.

I kväll var dom lediga, annars trubadurar dom lite här och där. Där på ångbåtsbryggan var det verkligen fart på musiken och sådant som vi gillar också. Månne det inte var mer tryck där än på Rock Off? När klockan slog tolv var det dags för oss att ta nästa km till bussplan och bussen hem.
Så blev det ännu en km innan vi var hemma.

Räknade ut att minst 5 kilometer blev det för mej och min fot, som har varit rysligt styv och öm idag. Men den måste börjas mjukas upp, fast efter sådan här operation tar det tid. Så idag har jag mest varit stilla och kört endast med dammsugaren i detta passliga väder. Regn och 15 grader...

Inga kommentarer: