tisdag 1 juli 2014

Nu verkar jag vara där...

Där syster Berit varit ett bra tag!
 När jag säger åt henne att hon skall gå ut och gå, då svarar hon, det går så långsamt. Först kommer det en tall sen kommer det en tall till...

 I kväll när jag skulle ut med mina djur, så springer Sigge i full fart förbi mej och efter kom Kasimir i en stor spurt för att vara en katt som inte är jagad.

Tur att mannen var med så han kom fatt dem. Då kände jag mej som en snigel på ett tjärat bräde.



Men i morgon! Då börjar saker hända. För då far vi över till Svedala och övernattar där för att sen ta flyget ner till Frankfurt via Kastrup. Där skall vi träffa husbilsförsäljaren, kolla att bilen är vad han lovat. Bo på hotell på natten där. För att sedan registrera in bilen på förmiddagen och göra köpet klart, för att sedan börja vår resa hem!!!

Vi har många rutter att välja på så nu kanske lotsen måste börja tänka i nya banor, har i alla fall bestämt att nån jäkla autostrada som man jagar minuter på blir det inte för oss. Vi får köra lite längre tid och se oss om kring, men fort hem till Sigge vill jag ändå.
 När vi har han med oss, då får det gå i maklig takt, för hans tid rinner ut för snabbt ändå. Vi har även tänkt att ta med Kassimirremirremurr på våra längre resor höst och vår. Det får vi träna på i höst.

 Oj, vad spännande tider man går emot, hoppas jag!

Inga kommentarer: