söndag 30 augusti 2020

Vi river och river...



För nu har jag bestämt att det gamla huset skall bort. När det blåser så ramlar det ner saker som sitter löst. Huset är byggt 1912 Men 1969 rev min pappa bort inredningen och byggde om i modernare tappning. Så nu river vi det som byggdes upp 1969 och jäklar vad mannen som hette Huldin har byggt noggrant och massor med spikar har han slagit in. Det märker vi nu!



Nu har Lennart slitit hårt med att få bort alla innerdörrar och karmar. Nu har vi kört dem till Emmaus. Och i morgon skall vi in med ett lass möbler som har stått därinne.



Även tre uppsättningar av sådana här garderobsdörrar har han fått bort. Tror nästan det är jobbigare att riva än att bygga.



Så bland det viktigaste just nu, är ju mitt barnsbarnsbarn Moniz. Som jag har fått träffat och umgåtts med nu. 



Så idag var vi på födelsedagskaffe till Arvid som blivit 24 år! Bredvid honom kusinen Conrad som är 25 år.



Här är mamma Zandra, pappa Casper och farbror Conrad. Casper har skadat sitt öga, han ser inget med det. Högg ved och en kvist snärtade till ögat på honom. Nu väntar han på operation och bland annat ny lins och hornhinna. Ingen kan lova att han får full syn tillbaka men kanske lite får vi hoppas. Han kommer att bli sjukskriven 1 år efter operationen så nu får han verkligen få njuta av papparollen länge. Så det är ju nåt positivt i allt elände.

Inga kommentarer: