lördag 1 augusti 2020

Vad har hänt här då?


Tack vare den här hemska corona epedemin så får man lite extra gjort här hemma...





Här fick Lennart hjälp med att klippa ner vassen, det där kunde inte jag hjälpa till med. Men vassen försvann, fast man måste göra om det i 3 år sedan kanske den håller sig vassen borta ett tag.



Så har vi bättrat på södra sidan på båthuset med ny blåfärg. Jag målade där nere och mannen upptill.



Så var det 71 års kalas här hemma med besök av barn, barnbarn och barnbarnsbarn. Tänk ändå, att man fått ett gulligt barnbarnsbarn. Kan ju inte bli annat heller med dom barnen och barnbarn.




Här en stolt farmor Pernilla och lilla Moniz.



Så tog vi dom gamla antika och långa mattorna och tvättade upp dem. Vi har dom i garaget, pannrum och verkstad. Inte till bilarna men på sidan om...



Så var jag med syster och brorsbarn och spelade äventyrsgolf. Tänk att jag vann också...



Här käkar vi glass i stora lass. Irene ville ha spagettiglass. Hade aldrig hört om nåt sån tidigare.


Sedan har vi mellan varven spelat boule, klippt gräs och vattnat blommor. Fast nu skall det bli lite semester ett tag. För i morgon startar vi en husbilsresa igen.

Först tar vi oss till Föglö i morgon kväll, stannar där över natten för att sedan ta 4 färjor till fastlandet och så skall vi ta oss till Helsingfors till kvällen. På tisdag tar vi en båt till Tallin, kör ner till Pärnu övernattar där, för att på onsdag köra till Riga i Lettland. Så långt har vi planerat, sedan får vi se vad som händer.

Inga kommentarer: